PRIJZEN

BASISPAKKET: 240 euro per jaar


In het basispakket zit alles wat je nodig hebt voor een fantastische website. Dit kan een website zijn waarbij je je eigen pagina's kunt aanpassen, een blog of een simpel administratiesysteem. Daarnaast krijg je het volgende er bij: Klik hier voor de technische details en ingewikkelde getallen.


VORMGEVING: 250 euro


Een website moet natuurlijk mooi zijn om naar te kijken. Zo is dat met alles in de wereld, dus ook met websites. Een goede vormgeving is niet makkelijk te maken en bovenal vaak erg duur. Gelukkig hebben wij een fantastische designer in huis die een vormgeving voor je kan maken vanaf 200 euro! Voor voorbeelden van zijn ontwerpen, bekijk zijn portfolio op www.edovanveen.com.

MODULES


Wanneer je website ingewikkelder moet zijn dan de gemiddelde website heb je ook een andere licentie nodig. Bij Snowman werkt dit modulair, wat inhoud dat je zegt wat je nodig hebt en je dan een op maat gemaakte offerte krijgt, voor een op maat gemaakte website. Er zijn uiteraard nog steeds geen programmeer- of instelkosten! De modules en hun meerprijzen staan hieronder:

ModuleMeerprijs per jaar
Functie niet op deze lijstNeem contact op
iDeal betalingen150 euro
Paypal betalingen150 euro
Gebruikersregistratie150 euro
Beveiligde (SSL) verbinding75 euro
Versleutelde data50 euro

Wil je weten of jouw project binnen het basispakket valt? Neem dan contact op!